Thai masszázsszalonunk

Debrecenben a Nagyerdőn, kényeztető, exkluzív wellness környezetben, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő első emeletén található.

THAI MASSZÁZS THAIFÖLDI MASSZŐRÖKKEL

a thai masszázs célja az energiavonalakon, terápiás pontokon keresztül az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével a szabad energiaáramlás biztosítása.

Masszázs szolgáltatásunk jótékony hatásai:

keringés fokozó, javítja a bőr tónusát, salakanyagok eltávolítását,  nyugtalanságot-izomfeszültséget csökkenti, hozzájárul a súlycsökkentő életmód sikeréhez, élet aktivitást erősíti.

Egészségmegőrzés, Regenerálódás,

test és szellem lazítása, kikapcsolódás- SPA- wellness élmény

Kedves Vendégeink!

Szalonunk csökkentett nyitva tartással, fokozott egészségügyi

előírások betartásával újra üzemel.

Délelőtt 11 órától este 19 óráig várjuk Önöket!

Aqua-Flash Kft.

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az új kormányrendelet 2021.április 25-étől a SZÉP kártya alszámlái között átjárhatóságot biztosít év végéig.

Ennek értelmében szalonunk bármelyik tevékenységi körbe tartozó számlájáról elfogadja szolgáltatásaink kiegyenlítését.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020, 2021-ben lejáró, fel nem használt bérletek és ajándékutalványok automatikusan meghosszabbodnak 2021. december 31-ig.

Aqua-Flash Kft.

 

 

Thai masszázsszalonunk kényeztető, exkluzív wellness környezetben, Debrecenben a Nagyerdőn lévő Aquaticum Mediterrán Élményfürdő I. emeletén található. Szolgáltatásaink a vendégeink egészségmegőrzését, regenerálódását, kikapcsolódását, testi és lelki feszültségeinek az oldását szolgálják. A thai masszázsszolgáltatást képzett thai masszőrök végzik, az évezredes hagyományokra épülő thai masszázstechnikák javítják egészségi állapotunkat, hozzájárulnak a testi és lelki kondíciónk megerősítéséhez.

Szalonunk masszázskínálatát folyamatosan fejlesztjük, az aktuális ajánlatunk megtekinthető a szolgáltatások menüpont alatt.  

A szalont a szálloda, a termálfürdő, az élményfürdő vendégei közvetlenül az élményfürdő medenceterén keresztül érhetik el. A fürdő szolgáltatást igénybe nem vevő vendégek az élményfürdő pénztárak mellett lévő bejáraton keresztül juthatnak el hozzánk.

Szertettel várjuk, legyen a vendégünk!
Aqua-Flash Kft.

Fel