Aromaterápiás masszázs

Az egész testre irányuló aromaterápiás masszázs célja az illóolajok felszívódásának elősegítése. Masszázsban a lazító, bőr véráramlást serkentő, felmelegítő masszázstechnikáknak központi szerepe van. Kemény, erős mozdulatokat, fogásokat nem alkalmaznak a kezelés során.Az illóolaj a felmelegített bőrön keresztül felszívódva és belélegzéssel jut a szervezetünkbe. Levendula illóolaj hatása:Lelki állapotunkra; nyugtató és kiegyensúlyozó, csökkenti a heves érzelmeket, ideges aggódást, álmatlanságot, oldja a stresszes állapotot.Bőrűnkre; segíti a sejtregenerációt, új egészséges bőr kialakulását, eredményesen támadja meg a bőrön található élősködőket. Testi és lelkei értelemben tisztít, antibiotikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Levendula illóolaj hatása:

  • Lelki állapotunkra; nyugtató és kiegyensúlyozó, csökkenti a heves érzelmeket, ideges aggódást, álmatlanságot, oldja a stresszes állapotot.
  • Bőrűnkre; segíti a sejtregenerációt, új egészséges bőr kialakulását, eredményesen támadja meg a bőrön található élősködőket.

Testi és lelkei értelemben tisztít, antibiotikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Az aromaterápiás masszázs elérhető többfajta növényi illatban kérem, a konkrét lehetőségekről a weblapon megadott telefonos elérhetőségen érdeklődjön.

 

Árak itt.

Fel